Kedves leendő 9. évfolyamos tanulóink! Tisztelt szülők!

Intézményünkben 2020.06.24-én 8:00-10:00 óra között történik a 9. évfolyamos tanulók beiratkozása. A beiratkozás történhet személyesen, vagy elektronikus úton is.

Személyes megjelenés esetén a 9.A osztály tanulói a 2.sz. tanteremben, a 9.B osztály tanulói a 12.sz. tanteremben, a 9.C osztály tanulói a 22.sz. tanteremben iratkozhatnak be. Kérjük, hozzák magukkal a korábban elküldött, kitöltött adatlapot, az általános iskolai bizonyítványt, az oktatási azonosító kártyát, valamint a TAJ kártyát és az okmányirodától kapott lapot a diákigazolvány igénylésről (amennyiben már voltak az okmányirodában)!

A diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmet a beiratkozást követően, későbbi időpontban is be lehet nyújtani az iskolához.Elektronikus beiratkozás esetén a KRÉTA e-Ügyintézés felületén a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével tudják elküldeni a felvételt nyert tanuló adatait 2020.06.15-06.24. között. Amennyiben a megadott időben nem sikerül a tanuló adatait megküldeni, akkor lehetőség van arra, hogy a hiányzó adatokat a következő tanév első napján mutassák be a gimnáziumban. Szeretettel várjuk leendő gimnazistáinkat!